Nieuwe website

Eind november besloot de Scheffer en Sminia Groep haar overkoepelende website te vernieuwen. Een corporate website die de kracht van de groep middels haar verschillende onderdelen een gezicht moest geven.

De uitdaging lag in het feit dat het digitale thuis enerzijds de groep als collectief moet tonen en anderzijds ieder onderdeel binnen de groep als “losse onderneming” naar voren moet schrijven. De zakelijke markt kan bij ons immers alle, enkele, of slechts een bepaalde dienstverlenende tak in arm nemen.

Zodoende is ervoor gekozen om volledig binnen de huisstijl ieder onderdeel binnen de Scheffer en Sminia Groep middels eigen kleur en uitstraling te benaderen. Op deze pagina’s vind u kort en bondig de nodige informatie en kunt u er voor kiezen om specifiek voor het betreffende onderdeel contact op te nemen. Mocht u dus een vraag heeft inzake installatietechniek, dan komt uw vraag bij de juiste betreffende persoon aan of wordt u desgewenst gebeld door deze persoon!

In de nabije toekomst kunt u bovendien ook via deze site eenvoudig uw schade en storingen melden. Ook deze zijn voor een snelle schakeling verbonden aan onderdeel binnen onze groep! Een stukje service dat binnen ons credo valt: “meer gemak voor u!”

Over gemak gesproken, onze website is op basis van een zogenaamd “responisve layout” gebouwd. Dit betekend dat deze website zich naar uw apparatuur aanpast. Dus of u nu per desktop, tablet of smartphone de site bezoekt, het ontwerpt past zich aan naar uw apparaat!

No comments