“Altijd een oplossing bieden voor de uitdagingen
waar onze klanten voor staan”

De Scheffer & Sminia Groep is een bouwkundig dienstverlener. Een unieke partij, die in staat is om voor al uw bouwkundige uitdagingen een oplossing te bieden. Wij ontzorgen onze klanten, waarbij wij gericht zijn op service, kwaliteit, inventiviteit en flexibiliteit. Wij treden op als uw partner als het gaat om uitdagingen binnen de bouwsector.

Dankzij onze samenstelling is alle benodigde kennis in huis en heeft u te maken met maar één bedrijf en maximaal tweecontactpersonen die als vraagbaak en partner al uw vraagstukken kunnen vertalen in praktische en functionele oplossingen.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door gezond ondernemerschap, korte communicatielijnen en extreme flexibiliteit van het personeel en de directie.

“Wat bieden wij onze klanten?”

Als bouwkundig dienstverlener zijn wij een totaalleverancier van bouwkundige diensten. Wij zijn uniek omdat wij op elk bouwkundig vraagstuk een antwoord kunnen bieden. Wij bieden een totaalpakket aan diensten die wij gezamenlijk maar uiteraard ook los van elkaar kunnen in zetten. Dit betekent voor onze klanten flexibiliteit wanneer u dat wilt, met behoud van kwaliteit en altijd de service die u mag verwachten.

Al onze divisies hebben hun eigen expertise, maar dankzij de unieke samenstelling van onze organisatie is het voor ons mogelijk om voor u elke bouwkundige vraag te beantwoorden, van klein timmerwerk tot grote bouwkundige opdrachten.

“Servicegericht”

Onze bedrijfsvoering wordt gedreven door service gerichtheid. Onze unieke bedrijfsformule is erop gericht om u als klant geheel te ontzorgen en u optimaal te laten profiteren van onze kennis en flexibiliteit.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een actieve en klantvriendelijke houding hebben tegenover u als klant. Onze vakmensen werken vrijwel altijd op plaatsen voor wordt gewoond of gewerkt. Hier houden zij rekening mee en zij weten als geen ander dat goede communicatie met bijvoorbeeld huurders of gebruikers van groot belang is. Ze hebben respect voor de omgeving en communiceren waar nodig. Belangrijk is dat zij snel en efficiënt te werk gaan en de werkplek na afloop weer netjes opgeruimd achter laten. Wij gaan voor een tevreden opdrachtgever en eindgebruiker, zowel tijdens als na afloop van het project. Kortom, onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en servicegericht.

“De Scheffer & Sminia Groep:”

  • MEER diensten
  • MEER kennis
  • MEER oplossingen

Meer gemak voor u!

  • MINDER contactpersonen
  • MINDER faalkosten
  • MINDER overhead

Minder kosten voor u!